Коли ви думаєте про лікарню, навряд чи ви одразу згадуєте про Різдво чи свята, проте, наш список може змінити ваше ставлення до цього. Ну, хоча б на сезон зимових свят.

Ми обнишпорили весь Інтернет в пошуках найкращих прикладів того, як лікарі декорують та святкують дивовижне свято Різдва. Наприклад, чи знали ви, що латексні лікарняні рукавчики можуть стати напів-стерильною новорічною ялинкою?

Читайте також: ТОП-10 дивних місць для новорічних корпоративів

До речі, таку саму ялинку можна "надути" й з презервативів, нагадують лікарі. Або, тих малят, які народились протягом святкових днів, вигадливі лікарі загорнули в різдвяні панчохи, як подарунки. Чи зустрічали ви десь палату, в якій кардіограма знаходиться на стіні та зроблена зі святкового "дощика"? Не аби яка креативність – пакети для переливання крові у вигляді черевика Санти! Назбиралося багато пластикових пляшечок з-під ліків? Лікарі радять зробити з них веселу новорічну гірлянду з вогниками.

А якщо вам поталанило, і ви працюєте в лікарні, яка також по особливому вже прикрашена до свят, то надсилайте фотографії, закликає Bored Panda, пише Знай.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще