Зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон перебуває у поганих стосунках з матір'ю вже більше десяти років. Акторка тримає образи на рідну людину, і не може їх відпустити навіть через смертельну хворобу матері.

Про це повідомляють американські ЗМІ.

46-річна акторка не пробачила вчинок матері у 1999 році. Тоді Ненсі Доу написала книгу мемуарів, де виставляє доньку у темному світлі, розповідає про всі комплекси і недоліки Джей. Еністон і ЗМІ вважають, що жінка своїм вчинком жадала лише слави.

Зараз лікарі поставили невтішний діагноз 79-річній Доу. Їй залишилося жити не більше одного року, а останнім її бажанням є налагодити відносини з донькою. Проте Дженніфер не збирається міритися з матір'ю, а також допомагати їй матеріально та морально.

Енітсон також розповідала журналістам, що матір недолюблює її через те, що не змогла реалізувати кар'єру. Доу нібито заважала дитина.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Читайте також: Ріанна презентує свою колекцію одягу Puma (фото)

Зазначимо, що зірка "Друзів" навіть не запросила матір на весілля з Джастіном Теру цього року.

Нагадаємо, що роль в серіалі "Друзі" і тепер приносить Еністон значні капітали і любовь глядачів. Вона регулярно входить до "десятки" найвисокооплачуваніших акторок кіно.