Дуже цікаву традицію придумали керівники Академії Бетані у штаті Міннесота. При вступі до навчального закладу батьки можуть виграти для дитини 50% знижку на один рік навчання. Для цього слід лише закинути баскетбольний м'яч у кільце з середини майданчику.

Мати однієї абітурієнтки створила справжнє диво, яке і не снилося Майклу Джордану, Шакілу О'Нілу та Леброну Джеймсу. Вона кинула м'яч дуже невдало. Він і близько не долетів до кільця. Але після відскоку від паркету сфера влучила у кільце.

"О, Боже мій! Та це ж диво!" - кричала здивована матір, перебуваючи у шоці.

Публіка також була у захваті від кидка прихованої баскетболістки. Після такого успіху жінка не буде вагатися, куди відправити дитину навчатися.

Читайте також: Парам в Америці платитимуть $10 тисяч за щасливий шлюб

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нещодавно розумові дива продемонстрував усьому світу 11-річний громадянин США. Хлопчик у своєму віці закінчив коледж з трьома дипломами.