Пристрасть канадців до усього надзвичайного, а особливо до НЛО, відома усьому світу. Чомусь саме канадці найбільшу кількість разів за життя бачили інопланетне тіло. На бейсбольному матчі у Ванкувері уболівальник влаштував для гостей стадіону справжнє космічне свято.

У нічному небі над міським стадіоном з'явився дрон у вигляді літаючої тарілки, наче у класичних фільмах про НЛО. Фанати на трибунах почали кричати у шаленому захваті від цього дійства, хоча одразу стало зрозуміло, що це чийсь жарт.

Жарт вдався і тепер кожний канадець, який дивився цей матч, зможе розповідати своїм дітям та онукам, що бачив справжнє НЛО.

Додамо, що настрій публіці підняла і перемога улюбленої команди. Команда "Ванкувер Канейдіанс" впевнено перемогла "Даст Девілс".

Читайте також: Жителі Рівненщини переплутали НЛО з артилерією (відео)

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нещодавно нібито справжнє НЛО побачили мешканці недалекої від Канади країни - Мексики. Вночі селяни зняли дивні вогники на небі.