Дивні явища в небі над селом Олександрія помітили місцеві жителі Рівненщини. Вони зафіксували незвичне світіння.

Про це повідомляє УНН.

Спочатку на небі з'явилася яскрава цятка, вона зависла, а потім поряд з'явилися ще кілька подібних. Дивне явище тривало майже годину. Очевидці припускають, що на відео зняли НЛО.

Категорично появу інопланетних об'єктів заперечують військові. Адже згаданий населений пункт розташований поряд з військовим полігоном. Там нині триває активна фаза бригадних навчань з бойовою стрільбою.

"Щодня тренують та стріляють різні роди військ — артилерія, танкісти. Скоріше за все, світіння — це сигнальні міни, які зависають у повітрі, а в них ціляться зенітні установки", — зазначив прес-офіцер оперативного командування "Захід" Віктор Шубець.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Читайте також: Жінка намагалася відкрити двері під час польоту над Атлантикою

Нагадаємо, військово-морські сили США, 8 листопада, провели випробувальний пуск міжконтинентальної балістичної ракети Trident II біля південного узбережжя Каліфорнії.

Пентагон оприлюднив відповідне повідомлення після того, як американці почали звертатися до поліції у зв'язку з незвичним яскравим спалахом у нічному небі над Каліфорнією. Користувачі висували різні версії того, щоб це могло бути: комета, НЛО чи величезна падаюча зірка.