Пасажирка напідпитку намагалася відкрити двері аварійного виходу на борту літака авіакомпанії British Airways, що слідував рейсом з Лондона до Бостона.

Про це повідомляє Sky News.

У заяві авіакомпанія назвала поведінку 30-річної пасажирки "буйною" і уточнила, що екіпаж викликав поліцію перед приземленням в аеропорту. Саму посадку довелося здійснити на півгодини раніше запланованого.

Спочатку повідомлялося, що вона намагалася пробитися в кабіну пілотів, потім вона намагалася відкрити двері аварійного виходу. Зв'язок інциденту з терористичними нападами виключається.

Читайте також: Лоукостер "Перемога" введе плату за провезення пакетів з Duty Free

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Відкриття аварійних дверей під час польоту неможливе завдяки різниці тиску за бортом і всередині літака. Крім того, відкриттю перешкоджає анероїдна коробка, яка блокує двері на висоті.