Шанувальники саги про "Гаррі Поттера" з нетерпінням чекали на продовження історії після виходу сьомий книжки. Незважаючи на це, автор книг Джоан Роулінг спростувала будь-які повідомлення про продовження.

Актори лондонського театру вирішили виправити це і підготували спектакль про подальші пригоди Гаррі, який переміг темного лорда Волан-де-Морта.

Як повідомляє hypable, фанатів хвилювало питання вибору акторів на головні ролі - Гаррі Поттера і його друзів - Рона Візлі і Герміону Грейнджер.

Спектакль буде називатися "Гаррі Поттера і прокляте дитя". Фанатів шокувала інформація про те, що Герміону Грейнджер зіграє актриса з Південної Африки Нома Думезвені.

Автор книг Джоан Роулінг відреагувала в Twitter.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Я ніколи не згадувала про колір шкіри Герміони. Я люблю таку Герміону", - написала вона.

Дорослого Гаррі Поттера зіграє Джеммі Паркер, а Рона Візлі - Пол Торнлі. Прем'єру запланували на літо 2016 року.

Читайте також: Порно-пародія на "Зоряні війни" стала хітом продажів (відео)

Нагадаємо, що раніше автори тексту до вистави повідомляли, що в ній піде мова про життя сина Гаррі Поттера - Альбуса, названого на честь легендарного директора школи "Хогвартс" Альбуса Дамблдора.