Голлівудський красунчик Джонні Депп став переможцем антирейтингу найбільш переоцінених акторів року за версією іменитого Forbes.

Зірка "повернув" лише 1.2 долара за кожний вкладений у нього "зелений".

Незважаючи на те, що актор є одним із найбільш високооплачуваних, 2015-й не приніс фільмам за його участі очікуваних результатів. Зіпсували статистику Деппу картини "Мордекай", "Зверхність" та "Одинокий рейнджер". Останній, взагалі став найбільш збитковим для компанії Disney, через який вона втратила 150 мільйонів доларів.

Попри це, Джонні Депп все ж номінований на найпрестижнішу премію кіноіндустрії "Оскар" за гру у "Чорній месі".

В рейтингу найбільш "переоцінених" акторів 2015-го року також опинились: Дензел Вашингтон, Уїлл Феррелл, Ліам Нісон, Уілл Сміт, Крістіан Бейл, Ченнінг Татум, Бред Пітт, Бен Аффлек та Том Круз.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Найприбутковіші актори - Кріс Еванс та Міла Куніс

Що стосується найбільш провальних фільмів 2015 року, то антирейтинг очолила музична комедія з Біллом Мюрреєм "Рок на Схід". Вона заробила усього 2,9 млн доларів при бюджеті 15 млн.

На другому місці бойовик "Ганмен" з Шоном Пенном (10,7 млн при бюджеті 40 млн). На третьому – детективний тріллер "Кібер" з Крісом Хемсвортом. У першій п'ятірці також "Посеред справи" та "Джем і голограмми".