Видання Forbes склало рейтинг найбільш рентабельних акторів Голлівуду за підсумками поточного року.

Прибутковість розраховували з урахуванням касових зборів трьох останніх фільмів, в яких актори зіграли головні ролі, і виплачених їм за це гонорарів.

Таким чином, найбільш рентабельним актором року, що минає, став Кріс Еванс. Зірка фільмів "Месники: Ера Альтрона" і "Перший месник: Друга війна" приніс студіям 181,8 долара на кожен заплачений йому долар.

На другому місці актриса українського походження Міла Куніс, яка зіграла у фільмах "Піднесення Юпітер" і "Оз: Великий і Жахливий". Кожен вкладений у неї долар приніс кінобосам 87,3 долара.

Читайте також: Німкеня Еверс - найкраща модель року

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Третьою стала Скарлетт Йоханссон, яка примножила свої гонорари в 85 разів. Крім них до першої десятки увійшли Гвінет Пелтроу (82,9 на долар), Емма Стоун (54 на долар), Кріс Хемсворт (42,1 на долар), Він Дізель (40,3 на долар), Дженніфер Лоуренс (39,1 на долар), Марк Уолберг (39,1 на долар) і Дуейн "Скеля" Джонсон (28,1 на долар).

Нагадаємо, влітку поточного року Forbes склав рейтинг найбільш високооплачуваних акторів - його очолили Дженніфер Лоуренс та Роберт Дауні-молодший.