Мати трирічної Хедлі змалечку вчить доньку спілкуватись із природою. Жінка сама професійно займається альпінізмом і не боїться брати свою крихітну донечку разом із собою у похід. Спільні досягнення матері та доньки Морган Брехлер викладає в мережу Instagram. Користувачам дуже подобається заняття малої, їй пророкують велике майбутнє. Всього за декілька місяців сторінка Морган Брехлер стала дуже популярною серед користувачів, які уважно відслідковують досягення альпіністок.

Читати також: Трирічна "рокерша" робить трюки на авто

На фото крихітна альпіністка без жодної підтримки підкорює гострі скелі, висить над прірвами та безтурботно спить у мами за плечима з улюбленою іграшкою.

Повідомляється, що Хедлі вже вміє користуватися спорядженням альпініста та може нести його самостійно. Хедлі також полюбляє посидіти на краю скелі, роздивляючись навколишні краєвиди.

Нагадаємо, нещодавно сторічна бабуся-альпіністка здійснила сходження на 100 метрів із Spinnaker Tower заради благодійності. Бабця стала найстаршою скелелазкою в світі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще