Британський кіт Тео, відомий своєю патологічною пристрастю до крадіжок, знову взявся за старе. І це попри запевнення власниці, що її п'ятирічний улюбленець змінився.

Клептоман Тео із міста Іпсвіч вперше потрапив на шпальти британських газет у 2013 році, після того, як украв новорічні прикраси, пише ВВС.

Далі кіт став приносити додому серйознішу здобич, наприклад USB-зарядку для телефону, одяг, ручку, дитячий малюнок і презерватив.

Після "виховної роботи" власниці, кіт нібито полишив дурну звичку. Але пристрасть до чужого взяла гору. Нові "трофеї" Тео - м'які іграшки, зелений перець, риба і повстяна корзинка. А нещодавно цей сіамський метис притягнув звідкись теплий дитячий жилет. А з дому, де мешкає поліцейський, кіт-клептоман украв поштовий каталог.

Власниця Тео, Рашель Друе, розіслала мешканцям сусідніх будинків листи, щоби повернути власникам викрадені котом речі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Читайте також: Кіт створив демократичну партію

"Нам дуже соромно за кота, особливо після того, як він переконав нас у тому, що змінився", - написала господарка Тео своїм сусідам.

Найцікавіше, що Тео вже не вперше вдається до крадіжок саме перед Різдвом. Експерти кажуть, що коти відчувають позитивний настрій своїх господарів перед святами і вдаються до різних бешкетувань.