Усі ми в дитинстві любили грати у відеоігри на консолях для телевізора. Але у минулому не можливо було зберегти гру на досягнутому, і геймери постійно заново проходили гру. Мешканець Штатів настільки пишається своїми рекордами, що 20 років не вимикав пристрій.

Про це пише Yahoo News.

Користувач соцмереж із ніком Wanikun опублікував фото своєї консолі Nintendo Super Famicom. Він проходив японську гру Umihara Kawase і не хоче втрачати свої результати.

Ця гра була випущена у далекому 1994 році на картриджах. Технологія тих років не дозволяла зберігати ігор, однак у включеному режимі можна і далі проходити її, що і робить американець. За словами розробників, катриджі можуть "померти" самі по собі.

Річ у тім, що електросхеми старих дисків можуть не витримати такої напруги і перестати працювати через кілька років. Тож, 20-річний ігровий процес Umihara Kawase є на диво тривалим.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читайте також: Російські міністри перевірять World of Tanks на патріотизм

Зазначимо, що зараз Nintendo створила надсучасну портативну приставку 3DS. Кишеньковий пристрій дозволяє грати в улюблені вінтажні ігри та зберігатися на будь-якому місці.