Користувачам соціальних мереж не дає спокою неподобство, яке твориться у наших північно-східних сусідів під керівництвом Володимира Путіна.

Народні "художники" вибухнули новою серією фотожаб, присвячених все тим же беззмінним лідерам "кремлівського Мордора".

Путін постав в образах корейського диктатора Кім Чен Ина, головного героя повісті Миколи Гоголя "Записки божевільного", Кащея Безсмертного, якому салютує його вірний слуга Дмитро Пєсков, і просто хворого на голову "гавнокомандувача" у гамівній сорочці.

Читайте також: Путін на смітнику: в мережі висміяли падіння ціни на нафту (фото)

Особливо порадував міністр закордонних справ РФ в "костюмі" сумного новорічного оленя і голос Росії, який віщає про ядерний попіл з унітазу.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Дісталося і компанії "Кока-Кола", яка чомусь вирішила визнати Крим російською територією. Користувачі перейменували напій у "Вата-Колу" і "Кока-Каку" і закликають пити домашній узвар.

Особливу увагу автори фотожаб приділили комікам Володимиру Мойсеєнку та Володимиру Данильцю - дружину останнього викрили в підтримці проросійських терористів.