Оскароносна красуня та актриса Анджеліна Джолі прикрасила свою спину трьома новими буддистськими татуюваннями. Про це пишуть ТСН.

Анджеліна зараз працює над зйомками нового фільму "Спочатку вони вбили мого батька", які відбуваються в Камбоджі. Тамтешня спека змусила акторку носити відкритий одяг, тому всюдисущі папараці відразу помітили нові тату Джолі. Також помітно, що Джолі, як і раніше, страждає від надмірної втрати ваги та виглядає втомленою.

Читати також: Стриптиз від А до Я (фото)

Як відомо, в молоді роки акторка мала щонайменше двадцять різноманітних татуювань на різних частинах тіла. Більшість з них вона присвятила певним проміжкам свого життя та коханцям.

Відомо, що попри депресії Джолі, її чоловік Бред Піт постійно її підтримував, однак все ж пара вирішила розлучитися. Вони досі з'являється на людях усміхненими та життєрадісними, хоча вже понад рік кожен з них живе своїм життям. Окремі ЗМІ повідомляли, що пара офіційно оголосить про розлучення саме на День св. Валентина.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще