Фразу, що спровокувала неабиякий резонанс і загрожує міжнародним скандалом, кинув в ефірі провідного італійського телеканалу RAI ведучий програми NEMO Енріко Луккі.

У відео, опублікованому в соціальній мережі Facebook в офіційній групі телепередачі, двоє ведучих говорять про міжнародний конкурс "Євробачення", що проходитиме в Києві з 9 по 13 травня.

Ведуча оголосила, що представник Італії Франческо Габбані, який вважається фаворитом цьогорічного пісенного змагання, вже прибув до української столиці.

У відповідь її напарник по зйомкам відповів: "Так, у цьому році фестиваль" Євробачення "пройде в Україні, але Габбані могутніший за радянську ракету. Україна вже втратила Крим, втратить і "Євробачення"!

Така цинічна заява викликала неабияке обурення користувачів. Багато хто пише, що дивуватися такій риториці не варто, оскільки в Італії повно друзів Путіна, які підтримують його політику.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", українців шокувала вартість костюмів для ведучих міжнародного пісенного конкурсу.