Представника Болгарії на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 українці прозвали "привітом із Росії".

Таке прізвисько 17-річний Крістіан Костов отримав після того, як під час своєї першої прес-конференції у Києві співав дифірамби популярному російському співакові.

"Я дуже поважаю Діму Білана і вважаю його одним із найкращих переможців Євробачення, - зізнався підліток і навіть наспівав уривок з його тріумфальної пісні Believe.

Втім, така любов до російського артиста не видається дивною. Справа в тому, що Костов і сам - практично росіянин. Хлопець народився і виріс у Москві.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Саме там почався його творчий шлях. Він співав у відомій вокальній студії "Непоседы", де починали чимало популярних артистів. А у 2013 році хлопчик узяв участь у талант-шоу "Голос. Дети" і потрапив до команди Білана. Під керівництвом співака Костов дійшов до фіналу, але поступився першим місцем іншому учаснику.

Після цього Крістіан поїхав на батьківщину батька - до Болгарії, де продовжив займатися співом. Його талант не залишився непоміченим - школяра висунули на Євробачення.

За словами представників преси, якщо 17-річний болгарин переможе, Росія буде дуже задоволена, адже цього року вона залишилася без учасника через заборону СБУ.

І такі побоювання не марні - букмекери вже пророкують наймолодшому конкурсанту перемогу.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, скільки на Євробаченні-2017 зароблять Джамала і Руслана.