Містечко Євробачення (Eurovision Village) - офіційна фан-зона конкурсу євро-пісні - розташується в центрі Києва на Хрещатику на ділянці від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького. Вже завтра, 4 травня, заплановано початок роботи локації, і по 14 травня ця частина міста буде жити в ритмі Євробачення.

До відкриття Євробачення і початку конкурсної частини залишаються лічені дні. Як повідомляє представник офіційного туроператора єврошоу компанії «Пілот», всі учасники та їхні делегації прибули в Київ, а в Міжнародному виставковому центрі вже почалися репетиції виступів. Фани Євробачення зазвичай приїжджають до півфіналів або фіналу.

Головна локація, розташована на Хрещатику, так зване Євромістечко, зараз ще монтується. Встановлені величезні екрани, облаштовується сцена. Частина вулиці обгороджена парканом з символікою київського Євробачення.

У Eurovision Village встановлять другу за розмірами сцену пісенного конкурсу після арени в МВЦ. Тут також виступатимуть конкурсанти Євробачення-2017, а ще співатимуть українські виконавці, будуть представлені різноманітні творчі проекти.

На чотирьох екранах, встановлених на території Євромістечка, будуть транслюватися обидва півфінали і фінал конкурсу, а також церемонії відкриття і червоної доріжки. Побачити ці події у прямому ефірі можна буде з будь-якої частини фан-зони.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Євромістечко на Хрещатику працюватиме щодня з 12:00 до 22:00, а в дні півфіналів і фіналу - до моменту завершення шоу.

Потрапити в фан-зону зможуть усі бажаючі, вхід - вільний. Загальна площа локації - 13000 квадратних метрів, на яких, крім сцени, розташуються лаунж-зони, місця для глядачів, фуд-корд, зони з активностями від офіційних спонсорів пісенного конкурсу, інформаційні точки. Тут будуть знаходитися і волонтери Євробачення, до яких можна звернутися з будь-яким питанням або за допомогою.