У Києві в ці дні проходить одна з головних подій року в світі кіберспорту - турнір по Dota 2 The Kiev Major 2017. Найкращі команди з усього світу приїхали в столицю України, щоб визначити найсильнішого в своїй киберспортівной дисципліни.

У вівторок, 25 квітня, відбулися матчі третього і четвертого раунду групового етапу змагань.

Колектив з СНД Virtus.pro, після двох перемог в стартовий день турніру, в третьому етапі також здобув вікторію, обігравши в двох картах філіппінців з TNC. Пару Virtus.pro на вершині турнірної таблиці склали хлопці з Team Secret, яким також вдалося пройти груповий раунд без втрат.

Аутсайдерами змагань після першого етапу очікувано стали бразильці з SG e-sports, а також китайський колектив IG.Vitality. Обидві ці команди завершили групову частину турніру без перемог.

За підсумками групового раунду визначилися пари плей-офф, які вже 27-28 квітня зіграють між собою на головній сцені Національного палацу мистецтв Україна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

1/8 фіналу

27 квітня

10.00 Invictus Gaming - Mousesports
13.30 Team Liquid - NewBee
17.00 Digital Chaos - Team VG.J
20.30 Virtus.pro - iG Vitality

28 квітня

Team Secret - SG e-Sports
Thunderbirds - Evil Geniuses
TnC - Team Faceless
OG - Team Random

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua анонсував турнір по Dota 2 The kiev Major.