У четвер, 27 квітня, відбувся перший день мейн-івенту масштабного кіберспортивного турніру по Dota 2 - The Kiev Major 2017.

Нагадаємо, що до Києва з'їхалися 16 найкращих команд світу з дисципліни Dota 2, щоб поборотися за призовий фонд турніру - 3 мільйони доларів.

У перший же день плей-офф зал Палацу Україна був забитий повністю. Команди змогли порадувати глядачів захоплюючою грою і подарувати вболівальникам неймовірні емоції.

Першим поєдинком ігрового дня була зустріч команд Invictus Gaming - mousesports. Незважаючи на те, що IG віддали грекам одну карту, китайський колектив все ж здобув впевнену перемогу у вирішальній грі і став першим, хто вийшов до чвертьфіналу турніру.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У другому матчі дня плей-офф Kiev Major звів в одну пару одних з фаворитів на підсумкову перемогу в турніру - NeeBee і Team Liquid. Рідкі поступилися в першому матчі серії, але після цього зробили неймовірний камбек і вибили одного з претендентів на Mystic Staff.

Наступними на сцену Kiev Major вийшли колективи Vici Gaming Jeremy і Digital Chaos. Тут, на відміну від попередніх двох ігор, не вийшло конкуренції і VG.J спокійно пройшли в 1/4 фіналу.

А ось заключний матч дня глядачі Палацу Україна чекали найбільше, адже в ньому грала єдина команда з СНД - Virtus.Pro. Ведмедям протистояв китайський колектив IG.Vitality, який закінчив групову стадію турніру без перемог. Матч пройшов за повної домінації VP, які за дві карти без проблем зуміли впоратися з суперником.

Таким чином, Virtus.Pro, IG, VG.J і Team Liquid пройшли в 1/4 фіналу. Решта учасників чвертьфіналу визначаться в п'ятницю, 28 квітня.

П'ятниця, 28 квітня:
10:00 TNC Pro Team: Team Faceless
13:30 OG: Team Random
17: 00 Thunderbirds: Evil Geniuses
20: 30 Team Secret: SG e-sports

Пряму трансляцію з місця подій ви можете подивитися на платформі Twitch, в соціальній мережі Вконтакті, на Youtube, а також в самому клієнті гри Dota 2. Записи ігор ви можете подивитися на Youtube-каналі Dota2RuHub.

Дивіться також кращі моменти першого дня плей-офф The Kiev Major 2017:

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua публікував захоплююче відео відкриття кіберспортивного турніру по Dota 2.