Третій день плей-офф масштабного турніру по киберспортивній дисципліні Dota 2 порадував глядачів відмінними іграми. Всі чотири протистояння 1/4 фіналу закінчилися з рахунком 2:1, і в кожному була боротьба до останнього. За підсумками дня стали відомі всі учасники півфіналу, які вже гарантували собі, як мінімум, по 250 тисяч доларів.

У першому матчі дня зійшлися дві рівні за силою команди - Invictus Gaming і Team Liquid. Обидва колективи продемонстрували гру найвищого рівня, але сильнішою в цій парі виявилася китайська команда IG.

Наступними на сцену піднялися улюбленці публіки і єдина команда з СНД - Virtus.Pro. Ведмедям в чвертьфіналі протистояв китайський колектив VG.Jeremy. Спочатку аналітики скептично ставилися до шансів VG.J проти VP. проте китайська команда настільки добре підготувалася до стратегій Virtus.Pro, що лише диво допомогло Ведмедям здолати своїх суперників і пройти далі.

У третьому протистоянні дня зійшлися чемпіони трьох Major-турнірів OG і найкраща команда з Південно-Східної Азії - Team Faceless. Азіати, які до матчу були аутсайдерами, змогли здивувати всіх, відібравши у OG першу карту. Однак в наступних двох Зелені зібралися і довели справу до перемоги.

Завершувати передостанній ігровий день Kiev Major довелося ще одним улюбленцям публіки - бразильському колективу SG-esports. Після сенсації в 1/8 фіналу, коли бразильці вибили найкращу команду груповій стадії (Team Secret), в чвертьфіналі їм протистояв колектив з Американського регіону - Evil Geniuses. Всі три матчі цих команд вийшли дуже цікавими і захоплюючими, і лише завдяки грубим помилкам SG у вирішальній грі, колективу з США вдалося пройти в півфінал.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У неділю, 30 квітня, відбудеться останній день Kiev Major - будуть зіграні обидва півфінали і фінальний поєдинок. У першому матчі дня IG зіграє з Virtus.Pro, а в другому - OG з EG. Фінальний матч за 1 мільйон доларів відбудеться через годину після закінчення другого півфіналу.

Пряму трансляцію з місця подій ви можете подивитися на платформі Twitch, в соціальній мережі Вконтакті, на Youtube, а також в самому клієнті гри Dota 2. Записи ігор ви можете подивитися на Youtube-каналі Dota2RuHub.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв результати другого дня плей-офф Kiev Major.