Відомий естрадний співак Філіп Кіркоров вкотре висловив думку з приводу проведення "Євробачення-2017" та закликав росіян бойкотувати співочий конкурс, оскільки вважає, що минулорічне шоу було політично заангажоване, а переможцем вважає російського співака Сергія Лазарєва.

Кіркоров вважає, що Росія не повинна брати участь в єврошоу, доки організатори не проведуть реформу та не змінять правила, наприклад розприділення голосів. За словами артиста, голоси 50/50 для журі та аудиторії розділені несправедливо, - пишуть росЗМІ.

"Люди, які голосують власним євро, поставили Сергія Лазарєва (який представляв РФ на торішньому конкурсі - ред.) на перше місце, а ангажоване журі, якому нашептали на вухо, ставить його на останнє", - вважає співак.

Кіркоров підкреслив, що поки більшість (не менше 70-80%) голосів не віддадуть глядачам, Росії нема чого робити на "Євробаченні".

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Кіркоров запропонував варіант реформи для "Євробачення".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще