У мережі з'явився презентаційний ролик Києва - міста-господаря Євробачення-2107.

Відео опублікувала на сторінці в Twitter прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Головний герой реклами Києва - його безстрашний лідер, мер Віталій Кличко. На кадрах він із задоволеним виглядом милується краєвидами міста, оглядає церкви, пустує з дітьми у фонтані та навіть катається на водному мотоциклі по Дніпру. І все це, одночасно нахвалюючи столицю.

"Київ - європейське місто, в якому багаторічна історія поєднується з бурхливою сучасністю", - розповів Кличко.

На завершення ролика мер запевнив, що Київ активно готується до проведення Євробачення-2017 і з радістю готовий прийняти гостей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Kyiv, Eurovision 2017

#Kyiv is waiting and preparing for #Eurovision! Kyiv Mayor Vitali Klitschko presents the beauty and hospitality of the Host City for Eurovision Song Contest 2017.

Posted by Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine on Tuesday, 28 March 2017

Нагадаємо, півфінали пісенного конкурсу відбудуться 9 і 11 травня, а фінал - 13 травня. Всі заходи пройдуть у Міжнародному виставковому центрі біля станції метро "Лівобережна".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", уздовж Дніпра створять спецтабір із символікою ЛГБТ.