Біля Міжнародного виставкового центру, де пройде пісенний конкурс Євробачення-2017, на березі Дніпра облаштують зону відпочинку для всіх бажаючих.

Своєрідний табір під назвою "Веселка" розміститься біля станції метро "Лівобережна" на вулиці Микільсько-Слобідській, повідомила прес-служба комунального підприємства "Плесо".

Над ескізом проекту працювало архітектурне бюро "Кульман". У своєму плані архітектори врахували також побажання місцевих жителів, за участю яких проходили спеціальні громадські слухання.

Нагадаємо, 62-й пісенний конкурс Євробачення-2017 відбудеться у Києві. Перший півфінал у столиці пройде 9 травня, другий - 11 травня. Ну, а 13 травня у фіналі визначать кращого виконавця Європи.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", організатори конкурсу обіцяють рекордно довгу червону доріжку.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще