У суботу, 29 квітня, на лондонському стадіоні Уемблі відбудеться поєдинок Кличко – Джошуа. На передматчевій прес-конференції український боксер відзначив, що зустрінеться в ринзі з бійцем, вік якого дорівнює довжині його боксерської кар'єри – 27 років.

- Багато хто задається питанням, чи не є поразку від Тайсона Ф'юрі заходом моєї кар'єри. Не думаю, що це так. Я відчуваю себе молодим, голодним і повністю одержимий своєю метою. Я настільки одержимий нею, що зрозумів: життя — це коло. Я бачу себе в Ентоні Джошуа, знаю, що він думає і як себе веде. Одержимість — це любов у надзвичайній формі. Я дуже люблю свою мету, нічого немає сильніше любові. Моя мета, моя нав'язлива ідея, полягають у тому, щоб чемпіонські пояси, якими я володів тривалий час, знову опинилися в моїх руках.

Бокс — це жорстокий вид спорту. Ми всі можемо бути доброзичливими один до одного, повага – це чеснота. Але як тільки пролунає гонг, один чоловік повинен програти, а другий — перемогти. Після останнього удару гонга, ми знову потиснемо один одному руки, хоча в рингу будемо ворогами. Ми обов'язково продемонструємо світові, що, незважаючи битву, ми можемо шанобливо ставитися один до одного до і після, - передає слова Володимира Кличка Sky Sports.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що говорив британець перед майбутнім боєм.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще