Українець Володимир Кличко прокоментував свою поразку в бою проти британця Ентоні Джошуа. Кличко зізнався, що думав, що Джошуа не підніметься після нокдауну, але він встав.

"Сподіваюся, фанатам сподобалося. Я б хотів сьогодні бути переможцем, але Джошуа зробив свою роботу відмінно. Він був зосереджений, повернувся після нокдауну. Можливо я міг би зробити більше після того, як він впав. Я думав, що Джошуа не підніметься, але він встав.

Думаю, що міг би зробити більше після того епізоду. Я був впевнений, що це буде мій вечір. Я завжди був прихильником таланту Джошуа, думаю, що перемога наді мною показала його рівень.

Що стосується зупинки бою, то неважливо, коли рефері зупинив його, ми повинні поважати його рішення, але, звичайно, я б хотів залишатися в бою як можна довше", – сказав Кличко.

Нагадаємо, британець Ентоні Джошуа достроково виграв бій проти Володимира Кличка і завоював титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. У 11 раунді Джошуа двічі відправив Кличка в нокдаун, пішов на добивання, і рефері зупинив бій.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Джошуа вже сказав, що готовий провести бій-реванш з Кличком, якщо Володимир захоче.

Після бою президент України Петро Порошенко підтримав Кличка, а Володимир заявив, що переміг сильніший.

Дивіться повне відео бою Кличко - Джошуа:

Знай.ua зібрав найкращі фото бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто вигравав за очками перед зупинкою бою.

Фото – Getty Images