Бойовики "ДНР" стягнули в центр Донецька велику кількість військової техніки.

Як повідомляє Politeka, техніка буде задіяна в параді з нагоди Дня Перемоги.

На знімках з Донецька видно танки Т-72 і Т-64, РСЗВ "Град" БТР-80, БМП-1, САУ "Акація". Варто відзначити, що техніка роз'їжджає центральними вулицями міста і псує дорожнє покриття.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що бойовики так званої ДНР після захоплення "Донбас Арени" навіть не думають хоч якось доглядати за стадіоном. Протягом останнього часу вся прилегла територія буквально перетворилася на сміттєзвалище. Донеччанин скаржиться, що люди обурені таким "свинством біля стадіону", адже до того, як тут з'явилися найманці, він був чистим.

Крім того, жителі окупованого бойовиками Донецька вражені кількістю відпочиваючих поблизу "Донбас Арени". Навіть у вихідний день тут нікого немає.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще