Волинський пенсіонер з міста Літин Микола Демков "вишив" свій будинок візерунками, використовуючи для цього буквально підніжні матеріали.

Як пише портал vlasno.info, для роботи чоловік бере пластмасові кришки, кольорові камінці та шматочки побитої плитки і скла.

Кожен візерунок він "вишиває" за звичайними схемами, які майстрині використовують для вишивки нитками. Купує їх на місцевому ринку.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Каміння для майбутніх шедеврів Демков збирав у у кар’єрі і в Карпатах, куди їздив власним автомобілем. Дещо знайшов на вулиці, коли туди привезли щебеню для ремонту дороги.

Тепер його будинок без сумніву є одним з найпомітніших у містечку. Та на цьому колишній станційний електромонтер зупинятися не збирається і планує продовжити втілювати безліч нових ідей.

У дворі пенсіонера є чимало цікавих та оригінальних речей. Він прикрасив його саморобним вітряком, лелеками, горщиками, задекорованими підручними матеріалами.

Окрім “вишивання” селянин також займається столярством, розуміється в травах, цікавиться технікою, а взимку ще й моржує.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", майстер з Волині створив унікальну ікону з сірників.