Масова покупка українцями дешевих європейських авто та пересування на іноземних номерах без перереєстрації територією України спровокувало рейди по виявленню незаконно ввезених машин. Їх проводять пліцейські спільно зі співробітниками митної служби.

За інформацією портал "Фінанси", такі облави вже зафіксовані У Полтавській та Тернопільській областях.

Повідомляється, що метою перевірок транспортних засобів на закордонних номерах є пошук автовласників, які порушили строки перебування та території країни.

Так, якщо автомобіль знаходиться незаконно в Україні понад місяць, власник штрафується на вісім тисяч гривень. Якщо ж автомобіль на територію України ввозив нерезидент, а їздить громадянин країни, такий транспортний засіб може бути вилучено.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на Сумщині прикордонники затримали двох молдаван, які переганяли європейські авто через Україну до Росії за підробними документами

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще