Поліцейські рано вранці 1 травня затримали в Миколаєві автомобіль Daewoo, який перевозив вибухівку.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції Миколаївській області. Патрульні з'ясували, що 25-річний водій сів за кермо під впливом наркотиків. Під час огляду в салоні авто знайшли тротилову шашку із запалом. Вага вибухівки становив 200 грамів.

"За висновком вибухотехніків, зазначена" знахідка ", - тротил з запалом, є вибухонебезпечним предметом, тобто, при механічному впливі, або в разі необережного поводження міг статися неконтрольований вибух", - пояснили в поліції.

Медична експертиза підтвердила, що водій був впливом наркотиків. Затриманий розповів патрульним, що тротил знайшов кілька днів тому.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за статтею "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Водієві загрожує провести у в'язниці сім років.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Полтавські області в ДТП загинув поліцейський. Він та його напарник були п'яними.