Глава НАЗК Наталія Корчак заявила, що отримала 200 тисяч премії за хорошу роботу.

Про це вона сказала під час виступу у Верховній Раді. Варто відзначити, що на пряме запитання депутата щодо премії Корчак відповідати не хотіла. Намагалася відбутися загальною фразою, що премія виписана в рамках закону.

Однак глава парламенту наполіг на тому, щоб Корчак все ж відповіла, на якій підставі вона отримала 200 тисяч премії. "Коли депутати задають просте запитання, то дайте прості відповіді", - заявив Парубій.

"Премії нараховувалися в серпні, жовтні, листопаді. 200 тисяч гривень була премія, але ці премії отримували за роботу. За свою роботу", - сказала Корчак. Також вона перерахувала досягнення: запущений механізм перевірки фінансування партій, запущений процес електронного декларування, здійснюється постійна робота, пов'язана із запобіганням корупції.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що заступник глави НАЗК Руслан Радецький і член агентства Руслан Рябошапка запропонували розглянути на терміновій нараді відставку глави НАЗК Наталії Корчак.