Заступник глави НАЗК Руслан Радецький і член агентства Руслан Рябошапка запропонували розглянути на терміновій нараді відставку глави НАЗК Наталії Корчак.

Як йдеться у зверненні працівників агентства, відставка Наталії Корчак значилася першим пунктом в "першочергові дії по вирішенню кризової ситуації з управлінням Агентства", передає ТСН.

При цьому вказується, що до розгляду документа справа не дійшла, оскільки Корчак закрила засідання. Таким чином, питання про відставку на голосування не поставили. Також заступники запропонували міняти главу НАЗК щоквартально.

Також працівники просять Кабмін провести перевірку роботи НАЗК і залучити для перевірки іноземних експертів. Серед ініціатив - звернення до комісії з вимогою невідкладно вибрати п'ятого члена НАЗК для більш збалансованої роботи.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Єдиний державний реєстр електронних декларацій перестав працювати через велику кількість відвідувань.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще