Правильне харчування іноді не допомагає повноцінно підтримувати красу і здоров'я. У деяких випадках не важливо, наскільки збалансована дієта, корисні харчові добавки допоможуть вам почувати себе краще і мати гарний зовнішній вигляд.

Існує справжні еліксири молодості для підтримки балансу корисних речовин. Лікарі радять регулярно пити вітамінні комплекси, але якщо з'явилася конкретна проблема, від неї допоможуть позбутися монокапсулы.

Фахівці рекомендують приймати добавки, розглянемо їх види і позитивний вплив на організм:

1. Колаген
Він є будівельником шкіри, нігтів і волосся. Колаген допомагає впоратися з целюлітом і насичує організм білком. Колагенову пудру можна додавати в вітамінний ранковий смузі, який дозволить відчувати себе ситим. Сироватки і креми з колагеном наситять шкіру і запобігають старінню.

2. Фолієва кислота
Вона дуже корисна вагітним, забезпечує стабільну роботу метаболізму, що допомагає впоратися з поганим настроєм. Щоб отримати денну норму фолієвої кислоти доведеться вживати овочі і фрукти великими кількостями. Тому можна приймати фолієву кислоту в таблетках, які зможуть повністю наситити організм.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

3. Кислоти Омега
Омега-3 і омега-6 - джерела нашої краси і здоров'я. Жирні кислоти ми отримуємо з продуктів, але продукти можна замінити і на таблетки. Жирні кислоти підвищують імунну систему, покращують роботу серця, запобігають старінню шкіри.

4. Вітамін Д
Цей вітамін в повній мірі ми можемо отримати перебуваючи під сонячними променями. Але в період відсутності сонця наш організм страждає від дефіциту вітаміну Д. Вітамін Д можна отримувати вживаючи рибу, сир, вершкове масло або можна замінити продукти на капсули або ін'єкції.

5. Ліпоєва кислота
Сприяє зниженню ваги, захищає нервову систему, дає організму додаткову енергію. Ліпоєва кислота впливає на ділянки мозку, що контролює апетит, запобігає відкладенню жирів в печінці. Для більш ефективного засвоєння краще вживати ліпоєву кислоту в таблетках. Варто знати, що ліпоєва кислота легко руйнується під впливом алкоголю.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що добавка омега-3 має багато переваг, щоб відмовлятися від її вживання. Якщо постійно підтримувати свій організм жирними кислотами це знижує ризик захворювання серцево-судинної системи, діабету, раку. Жирний кислоти сприяють підвищеної розумової працездатності.