Щоб якомога довше зберегти свою молодість і мати доглянуту зовнішність, ми застосовуємо безліч косметичних засобів, відвідуємо косметологів, застосовуємо рецепти наших бабусь і мам. Дуже багато часу і зусиль йде на те, щоб бути завжди на висоті.

Вітаміни - це один з важливих пунктів, який допомагає нам зберігати молодість обличчя. На жаль, вітаміни в продуктах не зможуть зберегти нашу молодість без додаткового догляду із застосуванням косметичних засобів.

Деякі жінки, користуються кремами, які містять вітаміни, коли інші жінки віддають перевагу БАД.

Яка різниця між Бад і кремом з вітамінами і чим краще користуватися при догляді за шкірою?

Скільки людей, стільки й думок, тому запитавши у косметологів про користь вітамінних кремів і БАД, фахівці можуть розходитися в думках. Насправді у БАД і кремів немає нічого спільного. БАД активно діє на весь організм, а крем працює локально. Це одне і саме основне відміну БАД від вітамінних кремів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Деякі позитивно відгукуються про БАД, відзначаючи, що після застосування добавки організм набагато краще працює і поліпшується самопочуття. Інші, навпаки, можуть пройти комплекс, але як внутрішньо так і зовнішньо не помічають ніяких змін, а тим більше поліпшень.

Яким засобом краще користуватися або приймати всередину, вибір залишається за кожним, так як крем і БАД для будь-якої людини має індивідуальне вплив.

Що роблять компоненти зі складів БАД і кремів?

Колаген і еластин
БАД потрапляючи в організм, переварюється як і їжа, відбувається утворення амінокислот, будова білка, необхідного для людського організму. Спочатку речовини заповнюють дефіцит, що утворився в суглобах, кістках, в хрящевом, зв'язковому апараті. Якщо брати вітамінний крем, то шкіра не може пропустити всі вітаміни всередину організму. Шкіра, свого роду виступає бар'єром, тому працює тільки локально.

Антиоксиданти
БАД надає загальнозміцнюючу дію на організм, поліпшується пам'ять, сон, розгладжуються зморшки. БАД містить велику кількість вітаміну С, який сприяє зміцненню імунної системи.

Крем як треба бореться з пігментацією.

Вітамін А
БАД в першу чергу відновлює кістки і зуби, поліпшує зір і сприяє хорошому обміну речовин в організмі.

Крем має anti-age дію.

Спіруліна
БАД сприяє очищенню крові і омолодженню всіх без винятку органів.

Крем підвищує еластичність шкіри.

Самостійно можна почати приймати БАД, тільки після консультацій лікаря. Після порівняння, здається, що БАД набагато корисніше, ніж вітамінний крем, але будь-який догляд за шкірою вимагає і локального догляду.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що намагайтеся захищати шкіру від впливу навколишнього середовища, відмовтеся від шкідливих звичок і користуйтеся натуральною косметикою, а найкраще готувати засоби по догляду самої, в домашніх умовах. Регулярно зволожуйте свою шкіру, захищайте її від сонячних променів.