Моторошну знахідку виявив у Краматорську семирічний хлопчик у дворі міської школи №3.

Гуляючи з друзями вдень, він біля паркану помітив коробку. Коли її відкрили, у ній лежали предмети, схожі на гранати.

Як повідомили у прес-службі поліції Краматорська, до них зателефонувала 34-річна мати школяра і переказала те, що син розповів їй про знахідку.

Коли правоохоронці виїхали за вказаною адресою, то в першу чергу оточили територію, аби убезпечити інших дітей та дорослих.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Поліцейські з’ясували, що в коробці лежали сім гранат РГД-5 та стільки ж гранат Ф-1. У боєприпасів були викручені запали, проте вони знаходилися там же.

На місці працювали вибухотехніки. Зараз слідчо-оперативна группа з’ясовує, звідки на території загальноосвітньої школи взялися смертельно небезпечні предмети.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua”, місяць тому в підсобному приміщенні однієї з житомирських шкіл виявили дві гранати. Після огляду виявилося, що вони не бойові, а навчальні.