Як вибрати смартфон з кращою камерою? І не просто з кращого, але з кращою саме для тебе. Завдання непросте, адже флагмани 2016-2017 років всі оснащені відмінними камерами і різниця фотографій, одержуваних з їх допомогою, часом дуже незначна. У мережі можна знайти безліч порівнянь, тестів і прикладів знімків. Але висновки про якість знімків часто продиктовані нам нашими уподобаннями, симпатіями або антипатіями до самого смартфону або бренду.

Блогер Marques Brownlee запропонував цікавий спосіб вибору кращої камери в смартфоні. Він пропонує обрати кращу камеру саме для тебе за допомогою "сліпого тесту". Маркус взяв 5 топових смартфонів, які є на даний момент на ринку: Samsung Galaxy S8, Google Pixel XL, iPhone 7 Plus, LG G6 та One Plus 3T і зробив з їх допомогою однакові знімки в різних умовах. Все, що потрібно від нас - включити відео в максимально можливій якості на повний екран, подивитися на приклади фото і вибрати кращий на свою думку варіант знімка. В кінці відео Маркус розкриває який смартфон під якою буквою приховувався.

Цей тест дозволяє вибрати смартфон з кращою якістю фотографій, орієнтуючись виключно на власний смак. При цьому ніякі особисті переваги або намагання маркетологів і рекламістів на вибір вплинути не повинні.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що новий флагман Xiaomi Mi 6 обійшов iPhone 7 Plus за якістю фото.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще