Кремлю вигідно продовжувати гібридну війну, тому що застосування авіації на Донбасі призведе до великих втрат літаків.

Про це заявив військовий експерт Сергій Сгурец, передає "Сьогодні" з посиланням на "Апостроф".

"Наукове управління Генерального штабу, що відповідає за аналіз поточної ситуації, дуже уважно відстежував ситуацію в Сирії. Був виведений ряд рекомендацій, які були враховані у навчаннях минулого року, коли українські війська вчилися забезпечувати оборону в умовах, коли супротивник застосовує масові атаки повітряних засобів нападу", – заявив експерт.

За його словами, в Україні основою протиповітряної оборони є комплекси С-300 і комплекси "Бук". А їх кількість становить понад 50 дивізіонів, що дозволить нанести потужну шкоду противнику. Тому, малоймовірно, що Росія застосує авіацію. Гібридна війна, яку веде Кремль, націлена на зміну української влади.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російський журналіст Олександр Сотник заявив, що Росія довго відточувала маєток вести гібридну війну. Він розповів, чим це небезпечно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще