За минулу добу правоохоронці видворили з території України двох "кримінальних авторитетів".

Про це повідомляє глава Нацполіції Сергій Князєв.

Працівники Кримінального розшуку знайшли "кримінальних авторитетів", відомих на прізвиська "Гія" та "Тенґо" і змусили покинути територію країни. Один з них громадянин Грузії 39-річний "Гія", який 12 років провів за гратами за важкі злочини.

Фото: "кримінальний авторитет" "Гія"

Інший не менш відомий у кримінальних кругах також виходець з Грузії 34-річний "Тенґо Гальський". Його знають як "крадія в законі", якого засудили до 11 років позбавлення волі за різні злочини.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У кінці минулого року "Тенґо" висилали з України, проте він незаконним чином знову перетнув кордон та опинився у столиці.

Фото: "крадій у законі "Тенго"

"Тут ("Тенго" - ред.) намагався продовжити свою злочинну "кар'єру". Але на заваді цьому стали співробітники карного розшуку. Іноземця змусили покинути межі нашої країни", - повідомив глава Нацполіції.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", ФСБ не випустила українця з Криму через підозру у перевезенні боєприпасів.