Чим обернулася анексія Криму для Росії, несподівано відверто розповів спікер російського президента Дмитро Пєсков.

Він зізнався, що труднощі, які почалися після "повернення" півострова, "торкнулися всієї країни, всіх регіонів і громадян РФ", передає "РБК-Україна". Тут він згадав про санкції та поведінку європейських країн і США.

Правда, потім Пєсков заявив, що ціна Криму є посильною для росіян.

"Це ті труднощі, це і ціна, напевно, яку ми всі дійсно повинні заплатити за ... Це не перемога, розумієте, то, що сталося з Кримом. Це ось той самий історичний поворот. ... І за це ми платимо ціну. чи велика ця ціна? Скажу так, вона досить посильна для Росії ", – цитує видання речника Путіна.

Він назвав абсурдним перебільшення цієї ціни і заявив, що, незважаючи на погіршення економічного стану країни, є й позитивні сторони. За його словами, це успіхи в імпортозаміщенні та ривок у сільському господарстві.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Пішов процес, який ми не могли зрушити за час жирування на нафтових грошах", – заспокоїв співвітчизників Пєсков.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Росії школяра жорстко покарали за підтримку опозиціонера Олексія Навального.