Суд анексованого Криму призначив затриманим татарам адміністративні покарання.

Про це повідомив адвокат Едем Семедляев, передає "Інтерфакс-Україна".

Таким чином, під рішення суду потрапили семеро кримських татар. За словами адвоката, одного з затриманих зобов'язали виплатити штраф, дві людини будуть укладені під адмінарешт на дві доби. Ще двоє кримських татар отримали по три доби, двом іншим призначили тиждень, і останній затриманий повинен відбути 12 діб в якості покарання.

Ввечері, у так званому "МВС" півострова розповіли, що під час обшуків у Бахчисараї в двох місцевих мешканців вилучили телефони, комп'ютери і навіть якусь літературу екстремістської спрямованості. Подібні книжки вони знаходять щоразу, коли вламуються в будинки кримських татар.

По відношенню до вищезгаданих людях склали адміністративні протоколи.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", рано-вранці 13 квітня росіяни нанесли візит до кримських татар в Бахчисараї. Вони били і затримували людей. За словами місцевих жителів, навіть були чутні постріли.

У МЗС України відреагували на дії так званого "МВС", вимагаючи посилення тиску на Росію.