Сьогодні, 13 квітня, в Криму день почався з візитів російських бойовиків: в Бахчисараї силовики б'ють і затримують мусульман, не вважаючи за потрібне пояснити причину.

Про це повідомляє активіст громадської організації "Кримська солідарність" Сервер Мустафаєв, передає "Крим.Реаліі". Зокрема, бойовики вже обшукали будинок Сейдамета Мустафаєва, побили і заарештували кількох людей. Місцеві мешканці чули звуки пострілів.

"З тих, хто прийшов підтримати на тлі штучно створених провокацій, затримали Мустафу і Шевкета Абдураманова (сина і батька), Ескендера Меметова, Ремзі Зудіева", - розповіла кримчанка Мумина Суліева.

Місцевий журналіст Шевкет Наматуллаев розповів, що бойовики побили кийками до втрати свідомості ще одного кримського татарина, його відвезла карета швидкої допомоги. ДПС заблокували дороги, аби не дати людям прийти і підтримати постраждалих.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що кримські татари поскаржилися у Європейський суд на свавілля з боку російської влади.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Posted by Шевкет Наматуллаев on Wednesday, 12 April 2017

Posted by Шевкет Наматуллаев on Wednesday, 12 April 2017

Posted by Шевкет Наматуллаев on Wednesday, 12 April 2017