Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров заявив, що окупанти в Криму відроджують методи каральної психіатрії.

"За весь період юрисдикції України в Криму таких випадків не було. Останні випадки були в радянські часи. Тому ми стали говорити про те, що відроджується каральна медицина і каральна психіатрія. Але поки мова йде про примусову психіатричну експертизу, а не про примусове лікування. це - метод залякування, метод катування", - сказав Умеров, передає "Цензор.НЕТ".

Сам він побував в психіатричній лікарні. Умерова відпустили, що він повідомив, що через таку процедуру пройшли десятки кримських татар.

Варто відзначити, що як тільки Умерова відправили на примусове лікування, в усьому світі заговорили про відродження на окупованому півострові "каральної психіатрії".

"Тут повний правовий бєспрєдєл, повний правовий нігілізм. Немає ні слідства нормального, ні судів, все виконують політичні замовлення. Рулить всім в Криму ФСБ", - резюмував кримський політик. При цьому він зазначив, що в 2016 році Генеральна Асамблея ООН прийняла важливу резолюцію, де РФ названа агресором, а Крим - тимчасово окупованою територією.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Україна перекрила подачу води до Криму.