Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив на сторінці у Facebook, що МЗС Росії шукає аргументи для невиконання рішення Міжнародного суду ООН скасувати заборону Меджлісу.

За словами Чубарова, окупаційна влада Криму кинула усі зусилля на організацію показового свята Хидирлез. Керівникам "місцевих органів самоврядування" наказали відправити "учасників" заходу, на що виділили автобуси та кошти. Їх також пригощатимуть безкоштовними стравами та напоями.

"Упевнений, що співвітчизники, усвідомлюючи справжні наміри російських окупантів і їх прислужників, не дозволять собою маніпулювати", - пише Чубаров.

Він закликав кримських татар ігнорувати "свято", а також взяти учатсь у громадських заходах, що проводяться за місцем місцевим джемаатом.

"Відвідавши сім'ї насильно викрадених молодих кримських татар і політичних в'язнів, ви принесете величезну радість тим співвітчизникам, хто з вини російських окупантів позбавлений чоловіка, батька, сина", - додав голова Меджлісу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Чубаров висловив впевненість, що президент Росії Володимир Путін опиниться на лаві підсудних у Гаазі.