Суд ООН в Гаазі сьогодні заклав фундамент для Міжнародного трибуналу над президентом країни-агресора Володимиром Путіним і вищими чиновниками Російської Федерації.

Про це написав голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Рефат Чубаров в Facebook.

"Сьогодні закладені перші практичні заходи, які обов'язково приведуть вищих російських чиновників на чолі з Путіним на лаву підсудних Міжнародного трибуналу для розгляду злочинів, скоєних Росією проти України", - зазначив він.

Депутат також додав: у нього немає навіть найменших сумнівів у тому, що такий трибунал створять.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", 19 квітня Міжнародний суд ООН розглянув позов проти Росії. Феміда визнала дискримінацію кримських татар на анексованому півострові, зобов'язавши країну-окупанта відновити Меджліс у правах і утриматися від обмежень корінного населення Криму у представництві своїх інтересів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще