У Кривому Розі представники ЗМІ настільки звикли до категоричності і жорсткості місцевої влади, що зовсім не дивуються, а лише знімають на камеру і просять сказати що-небудь ще.

Група депутатів разом з журналістами прийшли в приймальню криворізького градоначальника Юрія Вілкула, щоб дізнатися, чому в план наради міської ради, яка відбудеться 29 березня, не внесли законопроекти, запропоновані місцевими демократами. Мера на місці не виявилося, і "делегація" попрямувала до приймальні заступника Вілкула, вельми чемного пана Євгена Удода.

Як пише "Перший криворізький", депутати запитали у чиновника, коли він зможе їх прийняти, проте у відповідь отримали хоч і не повністю докладну, але вельми дохідливу інструкцію про те, куди варто піти.

На питання депутата Юлії Морозової від "Сил народу" "Коли ви нас приймете?" Удод негайно відповів: "На**й пішов!".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що підопічний Насірова попався на великому хабарі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще