Знаменитий французький актор, режисер та сценарист Ален Делон заявив про завершення кар’єри. Цього року він планує знятися в останньому фільмі та залишити одну з улюблених справ свого життя.

Восени зірка зіграє роль у фільмі, що розповість про історію кохання чоловік та 50-річної жінки, - повідомляє Parisie.

"Це буде мій останній фільм, я як боксер, який не хоче проводити зайвий бій, не буду зніматися в зайвому фільмі", - зазначив 81 річний Делон.

За словами знаменитості, він мріє востаннє зіграти з легендарною Софі Марсо. Проте у неї є інші проекти. Тому на знімальному майданчику його партнеркою стане Жульєт Бінош, якій актор висловив своє захоплення.

Ім'я Алена Делона стало синонімом чоловічої краси. Актор був удостоєний низки престижних премій в історії кіномистецтва, зокрема від є володарем Ордену мистецтва та літератури.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Девід Лінч розчарувався в сучасній кіноіндустрії та заявив, що має намір назавжди покинути кіно.