Під час засідання бюджетної комісії Волинської обласної ради депутат місцевої облради і в той-таки час президент і головний тренер Волині Віталій Кварцяний повідомив, що шукає нових інвесторів для клубу в Еміратах, Польщі і на Кіпрі.

Крім того, Кварцяний розкрив джерела фінансування клубу, інформує Кonkurent.in.ua.

- Волинь 12 років фінансував мій друг, бізнесмен і діючий депутат обласної ради Василь Столяр. Ми з ним робили так: продавали гравців, заробляли, робили рентабельність. Купували футболіста за 50 тисяч, продавали за 700 тисяч гривень, за мільйон. Потім інші структури п'ять з половиною років тримають клуб. Нам важко з фінансуванням. Я шукаю інших інвесторів: в Еміратах, на Кіпрі, у Польщі, - заявив Кварцяний.

Зазначимо, що на засідання Волинської облради вирішувалося питання фінансування у 2017 році з обласного бюджету дитячого футболу в розмірі 450 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що легендарний тренер Волині витиснув із футболістів максимум.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото Getty Images