У цьому сезоні дизайнерами представлені різноманітні моделі джинсів, від найбільш широких і вузьких коротких, але найбільше користуються попитом у жінок - джинси з вишивкою.

Вже не перший рік вишивка дуже популярна. Яскраві і цікаві візерунки на різних речах надають родзинку самого образу. Скоро час фестивалів, відпочинку та розваг для цих подій дизайнери постаралися зробити нові і вражаючі колекції, де були представлені різноманітні моделі джинсів з яскравою вишивкою.

Якщо звичайні класичні джинси можна поєднувати з різним одягом, то з чим носити джинси на яких є вишивка? Денім з вишивкою можна носити практично з усіма речами, крім як поєднання їх з діловим піджаком для роботи в офісі. Джинси з вишивкою призначені скоріше для активного відпочинку, відпустки, поїздки за місто з друзями, для прогулянки на свіжому повітрі, але ніяк не для офісного стилю.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Джинси з вишивкою можна поєднувати з джинсовим жакетом, топом, футболкою, сорочкою і тд. В цілому немає жодних обмежень, крім того, про який ми вже поговорили.

Найпопулярніший принт - яскраві весняні квіти. Троянди, тюльпани, ромашки, дзвіночки. Можна підібрати для себе джинси з цікавими малюнками героїв мультфільмів, їжі, фруктів і овочів. Для кожної переваги знайдеться своя модель так як дизайнери не шкодуючи фантазії прикрашали джинси найрізноманітнішими візерунками і камінням. Візерунки, які вишиті камінням дуже яскраво і дорого виглядають на ретро-джинси із завищеною талією.

Виходячи зі своєї фігури, можна вибрати для себе підходящий фасон і вишивку на джинсах в залежності від особистих переваг і настрою.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що кілька років поспіль квітковий принт користувався інтересом жінок. В цьому році можна сміливо купувати собі одяг з барвистими малюнками на сарафанах, на прямих спідницях, на шовкових комбінезонах, коротких топах, рюкзаках, аксесуарах.