Незважаючи на виступи в окупованому Криму в 2015 році, Служба безпеки дозволила російському реперу Баста приїхати до Києва з концертом, який відбудеться 17 червня.

Але не всі згодні з таким рішенням: віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко переконаний, що таке не можна пробачати і оголосив "страйк" російському виконавцю, висловивши надію, що силові структури передумають.

"Переконаний, що російський репер Баста так само не виступить в Києві, як і інші російські співаки та актори, які виступали в окупованому Криму", - написав Кириленко на своїй сторінці в Twitter.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що СБУ заборонила в'їзд співачці Лоліті за виступи в Керчі у 2015 році.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще