"Блат" від Служби безпеки: популярному російському реперу Михайлу Вакуленку, більш відомому як "Баста", дозволили приїхати до Києва з концертною програмою, незважаючи на виступи на території окупованого півострова в 2015 році.

Працівники ЗМІ зробили офіційний запит в СБУ, щоб упевнитися, чи дійсно росіянинові не відмовлять у від'їзді в аеропорту або вже по прибуттю.

"Станом на 20 квітня 2017 року рішення про заборону на в'їзд в Україну вказаної вами персони Службою безпеки України не приймалося", - відповіли в прес-службі структури.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що СБУ заборонила в'їзд на три роки російській співачці з українським корінням Лоліті Мілявській.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще