Російська комедійна артистка Олена Воробей записала відеозвернення до киян, які купили квитки на виставу з її участю "Джекпот з доставкою додому".

Актриса вибачилася за зіпсоване враження і зазначила, що заборона на в'їзд - це політичні ігрища, які цікавлять тільки політиків, а страждають чомусь звичайні люди, які просто хотіли подивитися хорошу комедію.

Також Воробей відзначила, що українська влада не повинна довіряти всьому, що пишуть в інтернеті. Артистка продовжує наполягати на тому, що на террторіі окупованого Криму вона все-таки не виступала.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що вчора, 2 квітня, в день вистави, українські прикордонники не пустили Олену Воробей на територію України. Вистава пройшла без її участі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще